Vi støtter Unicef, Hospitals klovnene & Læger uden grænser

ProLogue Classic

Adaptive Autobias

Hvad de fleste virksomheder kalder Auto Bias er faktisk “katode Bias” – En meget anvendt metode, der er billig at lave og ofte findes i guitarforstærkere, men også i meget dyre High End forstærkere. En forstærker med “70 watt” vil typisk kun levere 40 watt med katode bias. Størstedelen af ​​strømmen går op i varme. Disse forstærkere kører rørene meget hårdt. De har brug for at presse så mange watt ud som muligt. Hvilket betyder kortere levetid på rørene og risiko for kortslutninger.

 

PrimaLuna’s Adaptive AutoBias er en smart teknologi, der anvender en række sensorer til at overvåge rør og foretage justeringer problemfrit i realtime. Endnu vigtigere : det er det eneste kredsløb af sin art, der er virkelig “adaptivt” ved at håndtere “tube pinch off” ved højere lydstyrker, hvilket reducerer forvrængningen med over 50% og forlænger rørets levetid meget. Adaptive AutoBias er helt passiv og IKKE i signalvejen. Resultatet er lidt til ingen vedligeholdelse, lang rør levetid og den lavest mulige forvrængning for fantastisk lyd.

 

Adaptive AutoBias giver også uovertruffen fleksibilitet ved at tillade brugen af næsten alle rør på markedet i dag. Det har endda en finjusteringsknap til EL-34 og KT88 / KT120 / KT150 rør typer.

 

 

POINT TO POINT WIRING

 

Du bruger mange penge på RCA kabler. Så hvorfor går signalet fra RCA-indgangen eller højttalerterminaler til kredsløb med kobberkabler så tynde, at du næppe kan se dem? Hvad er der High End i det?

 

PrimaLuna benytter punkt-til-punkt ledninger på alle produkter. Hele signalvejen, herunder modstande og kondensatorer, er omhyggeligt håndlavet med kraftige kabler.

 

 

BAD TUBE INDICATOR

 

PrimaLuna`s ingeniører ønskede at lave en rørforstærker så simpel, at dine rør drømme nemt kan gå i opfyldelse. Hvis et rør fejler, vil Adaptive AutoBias øjeblikkeligt sætte forstærkeren i beskyttelsesmode, så ingen dele kan blive beskadiget. En rød LED lyser foran røret, der skal udskiftes. Du skal blot sætte et andet rør i og videre. Ingen bekymringer. Ingen ødelagt forstærker. Du skal ikke finde din loddekolbe frem eller sende din forstærker til reparation.

 

 

SMARTWATTS – EXTENDED TUBE LIFE

 

Rørets levetid er simpelthen et spørgsmål om, hvor hårdt du kører røret. Sådan er det. Den eneste måde at forlænge rørets levetid på, er at køre dem så tæt på nul som muligt, og sørg for, at det ikke er så lavt, at du går ind i crossover forvrængning.

 

 

PrimaLuna kører deres udgangsrør med en minimal spredning uden at gå ind i crossover-forvrængning. Når du ser på vores forstærkere, giver de mindre strøm fra hvert rør. Med KT-120 giver PrimaLuna kun 21 watt pr. rør. Så kører du med et par, får du 42 watt. Nogle producenter giver dig 100 watt fra et par KT-120’er. Det er en billig måde at få masser af watt på. Men for at få mere strøm på den rigtige måde, bliver det dyrt. Det kræver nemlig større transformere, fatninger, kabler, modstande, kondensatorer – og rørene til at gøre det. Det er præcis hvad PrimaLuna gjorde. Men vi stoppede ikke der.

 

 

Lyt så godt efter : ​​Strøm har intet at gøre med lydkvalitet. Eller stram bas. Du kan købe en 200 watt receiver til 1500,- kr og den kan endda være med surround. Tror du for et øjeblik at den lyder bedre end en 50 eller 100 watt high end forstærker til 15000,- ? Selvfølgelig ikke. Det er kun første gangs købere som måske tænker på den måde. Erfarne lyttere ved, at de i de fleste lyttesessioner bruger måske 10 watt.

ProLogue Classic
ProLogue Classic
Specification:
Adaptive AutoBias
Point to Point Wiring
Bad Tube Indicator
Wide-Bandwidth Output Transformers : Large
Custom Potted Toroidal Power Transformers : Large
Japanese ALPS Blue Velvet Potentiometer
Output Transformer Protection
Power Transformer Protection
Remote : no
35/ 40/ 44 watts per channel 8 ohm (EL34/ KT88/ KT120)
Inputs 4 pairs RCA
Outputs 4 & 8 Ohm Speaker Taps
Frequency Response 10Hz - 65 kHz +/- 3 dB
Tube Complement
4 x EL-34 or 4 x KT-88
2 x 12AX7
2 x 12AU7
Power Consumption 285 Watt
BxDxH : 280x295x190mm
Net Weight 17 kg
ProLogue Classic integreret 13995,-